Koningsdag 2020 Raamsdonksveer

gaat door!

Koningsdag 2020


06:19 uur:

Vanaf zonsopgang in heel Nederland vlag en wimpel voor de Koning en voor elkaar. De vlag gaat uit voor al die mensen die Nederland op de been houden. Voor wat kleur in donkere tijden.

09:45 – 10:00 uur:

Vanuit de O.L.V. Hemelvaart Kerk klinkt een kwartier lang het Klokgelui door heel Raamsdonksveer.

10:00 uur:

Nationale Aubade.

Vanuit je eigen huis naar buiten het Wilhelmus zingen of spelen. Zodat het Nederlandse volkslied door heel Raamsdonksveer hoorbaar is.

10:05 uur:

De voorzitter van de KBOV tevens burgemeester van Gouda feliciteert Zijne Majesteit Koning Willem Alexander met zijn verjaardag en overhandigt hem tekeningen en foto’s gemaakt door kinderen uit heel Nederland.

wil je meedoen kijk op

https://www.oranjebond.nl/vertel-het-de-koning/

Koningsdag 2020


11:00 uur:

Prijsuitreiking van de online versierde fietsoptocht van Raamsdonksveer.

Kijk hier voor meer info...

14:00 – 16:00 uur:

Start rondrit zanger Denans langs verschillende verzorgingshuizen in Raamsdonksveer. Zie facebook pagina Oranje Comité Raamsdonksveer voor exacte aankomst tijden. Volgens RIVM richtlijnen zijn de optredens vanuit de tehuizen te aanschouwen.

16:00 uur:

Nationale Toost.

De Nationale Toost wordt in heel Nederland tegelijkertijd uitgebracht door iedereen – op de gezondheid van iedereen. In huis, op de gang of overloop, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin, het maakt niet uit … schenk in en hef het glas!

kijk ook op nationaletoost.nl.