Kleedjes en Kramenmarkt


Particulieren kunnen langs het Heereplein met een kleedje gaan staan om spullen te verkopen. Deze grondplaats is kosteloos.


Er is ook de mogelijkheid om een overdekte kraam te huren op het Heereplein. Er zijn 2 soorten kramen te huur. De kramen zijn 4 meter lang.

Type kraam

Kosten

Particuliere kraam

25 euro

Commerciële kraam

35 euro

Een commerciële kraam kunt u huren als u bedrijfsmatig spullen verkoopt. Verkoop van etenswaren is onder voorwaarden en in overleg toegestaan. Voor meer informatie kunt u mailen naar de organisatie, penningmeester@oranjeveer.nl. Verkoop van (alcoholische) drank is niet toegestaan.


Vul als eerste uw persoons- of bedrijfsgegevens in op het formulier op deze pagina. 


Daarna dient u het verschuldigde bedrag te storten op rekening nummer : NL10RABO 0143 0099 82 tav stichting oranjecomite raamsdonksveer. Zet bij de omschrijving uw naam en het volgende erbij : Koningsdag 2024 kraam .

De betaling moet uiterlijk 20 april 2024 op onze rekening staan.


Na betaling is de reservering van de kraam definitief. Indien u daarna alsnog annuleert, is er geen teruggave van de betaling.


Indien door omstandigheden (bv weer of coronamaatregelen) de kramenmarkt niet door kan gaan, dan is er ook geen teruggave van de betaling!


We hebben een beperkt aantal kramen.

Wacht niet te lang met de betaling want op = op.


Ongeveer 1 week voor Koningsdag krijgt u via de mail de instructies en spelregels toegestuurd.


Aanmelden 
 
 
ik neem een particuliere kraam van 25 euro
ik neem een commerciele kraam van 35 euro